“Je organisatie en je gedachtengoed omzetten in sterke beelden is niet makkelijk. Daarom hechten we bij Zijn Ontwerp veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Als je er samen in het begin de tijd voor neemt komt die unieke identiteit vanzelf in beeld. Dat samen werken aan een sterk merk en van A tot Z betrokken zijn, vind ik een waardevol onderdeel van mijn vak.”

Zijn Netwerk

Zijn ontwerp zweert bij samenwerken. Dit zijn enkele van onze partners.

Tante Linda

Grafische vormgeving

Tante Linda is een creatieve tante die de vraag van de klant vertaalt naar een heldere boodschap. Van brainstormsessie tot concept en van ontwerp tot drukwerk. I love it!

Wijzeronline

Websites en meer

Wijzeronline verzorgt domeinnaam registratie, e-mail, webhosting, websites en onderhoud. Zij ademen WordPress. Waarom? Omdat het werkt!

Christian Keijsers Fotografie

Fotograaf

Fotograaf voor commerciële opdrachten, zakelijke portretten en redactioneel werk.

Mol Internet Design

Webdiensten

Betrouwbare partner voor het bouwen van websites, hosting en diverse andere webdiensten.

Woord en Beeld

Tekstproducties en communicatieve ondersteuning

Schrijft voor artikelen, verslagen, websites, folders. Ook voor ondersteuning op ander communicatief vlak

Ga naar woordenbeeld.net

Ervaringen

Esther de Wit

Gaude

Via mijn netwerk kwam ik bij Ronald terecht en dat bleek een top aanbeveling! Ronald nam de tijd om in een face tot face gesprek echt te begrijpen wie ik ben, wat mijn bedrijf /dienstverlening inhoud en wat ik wil uitstralen.
Na het eerste gesprek maakte hij een moodboard waarin hij alle indrukken uit het eerste gesprek had verwerkt. Daarbij sloeg hij de spijker op zijn kop. Hoewel ik vooraf geen idee had wat er uit het traject zou komen, was het precies wat ik wilde.

Wendy de Jongh

The Simple Life Company

Ronald heeft voor The Simple Life Company een prachtige website, tof logo en mooie huisstijl ontworpen. Dat Ronald mooie dingen maakt is misschien nog niet eens zo bijzonder, wat wel bijzonder is, is dat Ronald continue die extra stap zet. Hij kan een ‘vaag’ idee omzetten in een geweldig beeld. Bovendien is Ronald niet bang om buiten zijn eigen werkwijze een opdracht aan te gaan. Eenmaal met Ronald gewerkt te hebben, is het heel logisch om vervolgopdrachten bij hem weg te leggen!

Ralph Mol

Mol Internet design

Meerdere malen heb ik van Ronald’s expertise gebruik gemaakt en steeds met een mooi resultaat. Ronald heeft een frisse kijk op de grafische vormgeving van bijv. websites en kan zich goed inleven in de sfeer van het bedrijf waar het ontwerp voor gemaakt wordt.

Ton van Prooijen

Noorderlicht

Ronald is a great graphic designer. He is innovative, creative and always on time with delivery. He is able to understand the client’s requirements thoroughly. It has always been a pleasure to work with him!